Grundejerforening i Hjortespring, Herlev

Forebyg indbrud

For at undgå indbrud er her et par nyttige links

Har du selv gode eller dårlige erfaringer med sikkerhed i hjemmet som du vil dele så sig til.

13 Responses | Add your Own

 • 1 www.DanskIndbrudssikring.dk:

  STOP INDBRUD – med indbrudssikre vinduer og døre.

  Vinduer og døre fra Dansk Indbrudssikring er de eneste i Danmark, der er godkendt af forsikringsbranchen. Disse vinduer og døre er testede og certificerede og lever op til normen for indbrudssikre vinduer og døre. Se mere på http://www.danskindbrudssikring.dk eller ring 62 615 615.

  Det Kriminalpræventive Råd foreslog Justitsministeren, at påbyde indbrudssikre vinduer ved lov. Justitsminister Lars Barfod var lydhør for forslaget, men mener i øvrigt, at folk selv har et ansvar for at beskytte sig mod indbrud. Se indslaget i TV-Avisen http://www.danskindbrudssikring.dk/dansk-indbrudssikring-i-dr1-tv-avisen/

  I store dele af Europa har man haft indbrudssikre vinduer og døre de sidste 8-10 år og som vi kan høre i ovennævnte indslag i TV-Avisen er disse vinduer og døre påbudt ved lov i Holland.

 • 2 Niels P Jørgensen:

  Helt enig med danskindbrudsikring, sæt beslag på døre og vinduer så det bliver besværligt at bryde ind. Men der er meget andet man kan gøre. Et af de steder der bugner med råd og sjove produkter/ideer er http://www.danskhjemmesikkerhed.dk. Jeg har der netop købt og opsat en ringeklokke fra JO-EL, som er programeret med lyden af en aggressiv hund :O) Virker super realistisk.

 • 3 Anne Helene Svendsen:

  Efter nu flere indbrud har jeg fået nok. Det er bare så ærgerligt og urimeligt at komme hjem og finde sit hjem gennemrodet og ødelagt. Og politiet kan jo ikke gøre andet end at lave rapport, der fanges jo aldrig nogen af disse tyveknægte. Man må altså selv gøre noget (som også nævnes her). Jeg har nu fået sat nogle beslag på mine vinduer, som gør at ruderne ikke bare lige kan pilles af. Derudover har jeg fået sat et kamera op ved min havedør, hvor man før er kommet ind.

  Jeg syntes vi alle burde sikre vore hjem bedre, der er meget man selv kan gøre. Som Niels nævner bugner det med råd og vejledning hos http://www.danskhjemmesikkerhed.dk , http://www.dkr.dk og http://www.stopindbrud.dk

 • 4 Erling Larsen:

  Helt enig. NU er det sgu nok… Jeg har netop investeret i PN-beslag til alle vinduer i hele huset. Udgiften blev ialt 1500 kr. Iøvrigt også fra Dansk Hjemmesikkerhed. Beslagene gør det næsten umuligt vride vinduerne op.

 • 5 Securitygug:

  collection of poems composed

 • 6 Dysonezd:

  bride, Julie d’Angenne.

 • 7 Portablezlx:

  Western Europe also formed

 • 8 Broncogsu:

  “Julia’s Garland” (fr. Guirlande de Julie)

 • 9 Yamahaymw:

  among them acquired “Moral

 • 10 Artisanzns:

  Western Europe also formed

 • 11 Seriesyci:

  from lat. manus – “hand” and scribo – “I write”) ]

 • 12 Sprinklersqd:

  bride, Julie d’Angenne.

 • 13 Holographicqdn:

  from lat. manus – “hand” and scribo – “I write”) ]

Leave a reply

Required

Required, hidden

XHTML Tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>